Login for faster access to the best deals. Click here if you don't have an account.

Jawatan Kosong Qatar Airways Oktober 2018 Full-time Job

4 months ago Swasta Kuala Lumpur 636 views
Job Details

Kerja Kosong Terkini di Qatar Airways Oktober 2018

Permohonan adalah dipelawa kepada warganegara Malaysia bagi mengisi kekosongan jawatan di Qatar Airways Oktober 2018 seperti berikut:-

  • 1. Cargo Reservations Agent 
  • 2. Cargo Sales Executive
  • 3. Cargo Operations Agent

Tarikh Tutup Permohonan:- 04 Oktober 2018

Qatar Airways (Arab: القطرية) adalah syarikat penerbangan utama negara Qatar yang berpangkalan di Doha dan melayani 81 destinasi antarabangsa. Qatar Airways adalah satu daripada lima syarikat penerbangan di dunia yang bertaraf lima bintang untuk kecermelangan dalam perkhidmatan oleh Skytrax, sebuah agensi yang memantau industri penerbangan sedunia. Skytrax juga telah menamakan kru kabinnya sebagai yang "Terbaik di Timur Tengah" buat tahun keempat berturut-turut pada 2006 dan juga syarikat penerbangan kedua terbaik di dunia menurut tinjauan pendapat yang disertai lebih 12 juta penumpang. Pada 2007, Qatar Airways diiktiraf sebagai syarikat penerbangan terbaik di Timur Tengah dan keempat terbaik di dunia, dalam satu acara anugerah Skytrax 2007.

MAKLUMAT LANJUT JAWATAN KOSONG

PERMOHONAN ONLINE

Company Description
Qatar Airways (Arab: القطرية) adalah syarikat penerbangan utama negara Qatar yang berpangkalan di Doha dan melayani 81 destinasi antarabangsa.